Newborn

Zo lief, zo klein en zo eigen. Het is zo bijzonder om je pasgeboren kind in je armen te sluiten. Die eerste momenten van nieuw leven zijn zo dierbaar. Het is zo mooi om dat vast te leggen. Een newborn fotoshoot vindt plaats binnen 14 dagen na geboorte. In die eerste dagen slapen de baby's meestal veel en zijn ze flexibel. Een newborn fotoshoot is zowel in de studio als bij u thuis in de eigen omgeving mogelijk. Voor zowel het gezin als voor de baby is het meestal fijn om in de eigen omgeving te zijn. 

Bij een newborn fotoshoot neem ik rustig de tijd. Gemiddeld ben ik twee uur bezig met een newborn fotoshoot aan huis, maar het kan ook langer duren. Ik pas mij aan aan de baby en jullie als gezin. Het is fijn als de kleine net gegeten en gebadderd heeft, zodat hij lekker ontspannen is voor de fotoshoot. Ik heb leuke accessoires en dekentjes voor op de foto. Uiteraard is het ook leuk als u zelf leuke dekentjes, mandjes, haardbandjes e.d. heeft. Voorafgaand aan de fotoshoot nemen we alles door en kunt u uw wensen aangeven.

Uw kindje zal ook bloot gefotografeerd worden. Het is daarom fijn als het lekker warm is in huis, zodat de kleine het niet koud krijgt en lekker ontspannen blijft.


U kunt kiezen uit onderstaande pakketten:


Inhoud

Kosten

Newborn studio


- fotoshoot van uw baby en het gezin in de studio

- 12 nabewerkte foto's in hoge resolutie digitaal aangeleverd

- facebook omslagfoto 

€ 100,-

Newborn thuis

- fotoshoot van uw baby en het gezin bij u thuis

- 12 nabewerkte foto's in hoge resolutie digitaal aangeleverd

- facebook omslagfoto 

€ 130

Newborn thuis XL

 - fotoshoot van uw baby en het gezin bij u thuis

- 20 nabewerkte foto's in hoge resolutie digitaal aangeleverd

- facebook omslagfoto 

€ 175