Kids  

Kinderen veranderen met de dag. Iedere leeftijd heeft iets moois. En in ieder kind schuilt een karaktertje. Hoe leuk is het om mooie foto's te hebben van uw kind of kinderen. De mooiste foto's krijg je als een kind op zijn gemak is en lekker zichzelf kan zijn. De eigenheid van het kind komt op deze manier het beste naar voren in een foto. Ik neem tijdens een fotoshoot de tijd om een kind te laten wennen en op zijn gemak te stellen.

Voorafgaand aan de fotoshoot hebben we telefonisch contact of contact via de mail, zodat ik op uw wensen kan afstemmen en aan de hand daarvan bespreken we welke kleding leuk zou zijn voor de fotoshoot. Indien gewenst kunt u 2 kledingsetjes meenemen.

Ik heb thuis de mogelijkheid om een studio setting op te zetten in mijn woonkamer, lekker huiselijke en ongedwongen. Ook werk ik op locatie, dit kan bij u thuis zijn of op een buitenlocatie. Binnen een straal van 10 km van Leiden zijn hier geen extra kosten aan verbonden. 

 

 

 


Inhoud

Kosten

Kids minishoot

20-30 min.

- fotoshoot van uw kind in de studio of op locatie (binnen een straal van 10 km van Leiden) 

- 6 nabewerkte foto's in hoge resolutie digitaal aangeleverd

- facebook omslagfoto

€ 50

Kids fotoshoot

30-45 min.

- fotoshoot van uw kind in de studio of op locatie (binnen een straal van 10 km van Leiden), zowel samen als apart (maximaal 5)

- 12 nabewerkte foto's in hoge resolutie digitaal aangeleverd

- facebook omslagfoto

- extra kind, meerprijs van € 25,- (2 foto's extra)

€ 75

Kids fotoshoot XL

1 - 1 1/2 uur

- fotoshoot van uw kinderen in de studio of op locatie (binnen een straal van 10 km van Leiden), zowel samen als apart (maximaal 5)

- 20 nabewerkte foto's in hoge resolutie digitaal aangeleverd

- facebook omslagfoto

- extra kind, meerprijs van € 25,- (2 foto's extra)

€ 100