Happy family

Hoe mooi is het om foto's te hebben van je eigen gezin, waarbij de fotograaf niet één van de familieleden zelf is. En hoe hoe leuk is het om een trotse opa en/of oma samen met de kleinkinderen een mooie foto cadeau te geven. Dit kan op locatie, zoals in een mooi bos of aan het strand, of ik creëer een studio setting bij mij thuis. Bij de 'Happy family minishoot' kun je alleen met de groep op de foto. Bij de 'Happy Family fotoshoot' en de 'Happy family fotoshoot XL' kunt u ook verschillende combinaties kiezen.

Voorafgaand aan de fotoshoot hebben we telefonisch contact of contact via de mail, zodat ik op uw wensen kan afstemmen en aan de hand daarvan bespreken we welke kleding leuk zou zijn voor de fotoshoot. 


Inhoud

Kosten


Happy family minishoot

20-30 min.

- fotoshoot van familie/gezin in de studio of op locatie. (binnen een straal van 10 km van Leiden)

- 6 nabewerkte foto's in hoge resolutie digitaal aangeleverd

- facebook omslagfoto

€ 50

Happy family fotoshoot

30-45 min.

- fotoshoot van het familie/gezin, verschillende combinaties mogelijk. In de studio of op locatie, max. 5 pers.  (binnen een straal van 10 km van Leiden)

- 12 nabewerkte foto's in hoge resolutie digitaal aangeleverd

- facebook omslagfoto

- extra persoon, meerprijs van € 25,- (2 foto's extra)

€ 75

Happy family fotoshoot XL

1 - 1 1/2 uur

- fotoshoot van familie/gezin, verschillende combinaties mogelijk. In de studio of op locatie, max. 5 pers. (binnen een straal van 10 km van Leiden)

- 20 nabewerkte foto's in hoge resolutie digitaal aangeleverd

- facebook omslagfoto

- extra persoon, meerprijs van € 25,- (2 foto's extra)

€ 100